El truc de 6 segons per 7 maneres d’estalviar diners en efectiu en medicaments amb recepta: Harvard Health

El truc de 6 segons per 7 maneres d’estalviar diners en efectiu en medicaments amb recepta: Harvard Health

Taula de contingutsFascinació per com estalviar diners en medicaments amb recepta – BCBSM.com7 maneres d’estalviar en receptes: serveix -te els fonaments RX explicatsCoses sobre com estalviar diners en medicaments amb recepta: BCBSM.comCoses sobre la recerca de maneres d’estalviar en els costos de la recepta?

Molts medicaments populars, però abans, ja estan disponibles genèricament o potser sense recepta (OTC); Concentreu-vos en l’obtenció d’aquestes opcions d’estalvi de costos. Popular però assequible que actualment s’emmagatzema a la botiga de drogues inclou: Obteniu més informació sobre la vostra cobertura d’assegurança. A tall d’exemple, estudieu el vostre «copay de tarifes» al lloc d’Internet de cobertura d’assegurança o proporcioneu una trucada telefònica i pregunteu sobre les tarifes de la vostra estratègia.

Diverses estratègies tenen 10 $, 15 $ o 25 $ COPAYS per a medicaments genèrics (primer nivell) o «escollits» (2n nivell) i fins a 35 dòlars, 50 dòlars o potser 100 $ Copays en medicaments de marca, no formularis o no preferits (3r. De forma regular, la pòlissa d’assegurança «preferirà» un parell de drogues en una classe de medicina, ja que poden obtenir -la a un ritme addicional a través dels assentaments.

Podeu accedir a la majoria de formularis de medicaments de cobertura d’assegurances als seus llocs. Si encara no esteu exactament segur del que us pot costar un medicament, truqueu a la vostra asseguradora i demaneu -vos sobre Copies per la vostra recepta. El vostre farmacèutic també us pot indicar el vostre copay i recomanar quines opcions podeu tenir si no podeu pagar la recepta.

El truc de 9 segons per estalviar en els medicaments amb recepta sense assegurança? – Mira

No ometeu la medicació pel fet que el cost, si podeu ajudar -lo. per reconèixer la vostra assegurança i aconseguir -la per ajudar -vos de la manera adequada. Deixeu que el vostre professional mèdic i també farmacòleg reconegueu que afavoriu els medicaments i els genèrics de copats més baixos quan sigui possible. Sens dubte col·laboraran amb vosaltres per localitzar una teràpia barata.

Com que pagueu un percentatge del preu global, com més https://catalunyafarm.com/vidalista-online/ baix sigui la despesa total, més baixa sigui la porció de coassegurança que pagueu. És possible que la pòlissa d’assegurança no pagui els medicaments OTC, però sol ser menys costós que pagar un cost complet per una recepta.

Obteniu més informació sobre i també feu ús de si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, 5 de cada 6 individus de 65 anys i més grans prenen almenys un medicament, així com prop de la meitat de tots els majors que prenen tres o més medicaments. Això es pot acumular seriosament.

El truc de 20 segons per com puc estalviar diners a les meves receptes? – Yahoo Finance

Utilitzant la cobertura alternativa de la part D Medicare, els còpies solen ser de només 5 o 10 dòlars. Podeu registrar -vos amb el grup d’assistència de Medicare per fer consultes, compartir punts de vista i també mantenir -vos amb les notícies més recents. Descobreix molt més a Medicare. Gov. Per a medicaments amb recepta si pagueu el copay en lloc d’un copay.

Comproveu els preus més assequibles, però també parleu amb el vostre farmacèutic que pot ser capaç de localitzar un mitjà per reduir la despesa per mantenir -vos com un individu satisfet. El vostre farmacòleg pot ajudar a preservar la coherència amb els vostres medicaments, així com buscar comunicacions de medicaments, efectes negatius i també al·lèrgies, per la qual cosa és millor mantenir totes les receptes en una farmàcia quan sigui factible.

També poden oferir cupons de descompte de copats reduïts o sense cost per a determinats medicaments. A més, podeu contactar amb RX, assistència.

Una visió esbiaixada de 8 consells pràctics sobre com estalviar en els medicaments amb recepta

Crèdit fotogràfic: E-Magineart. com penseu en examinar amb el vostre metge per veure si tenen els vostres medicaments amb recepta. Generalment, els metges tindran mostres de dimensió completa que poden transmetre, concretament per a fàrmacs de manteniment com els inhaladors de l’asma o els medicaments de pressió arterial alta. Aquests poden ser productes de marca que encara no tinguin una oferta genèrica, així que pregunteu al vostre professional mèdic si tindreu la possibilitat de substituir un comú quan sigui necessari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *