Comprar medicaments en línia: és convenient i privat, però… – Veritats

Comprar medicaments en línia: és convenient i privat, però… – Veritats

Obtenir medicaments en línia pot semblar sense problemes i barat, però podríeu posar en perill la vostra salut. Tot i que hi ha farmàcies en línia legítimes, també n’hi ha que poden funcionar il·legalment. Alguns llocs de farmàcies poden semblar fiables quan no ho són. És essencial comprovar constantment per assegurar-se que una farmàcia en línia és genuïna.

El 74% dels llocs web canadencs recorren a medicaments de fora del Canadà. Si obteniu medicaments d’una farmàcia en línia enganyosa, és possible que esteu posant en perill la vostra salut: podeu acabar amb un medicament que conté ingredients equivocats o perillosos, o cap principi actiu medicinal de cap manera. El vostre problema pot continuar sent exactament igual o pot empitjorar.

És possible que la teva informació personal i financera es llisqui. Algunes farmàcies en línia afirmen estar acreditades per una autoritat de govern canadenca quan en realitat no ho són. Al Canadà, les llicències de farmàcies i/o farmacèutics estan sota la jurisdicció de les autoritats reguladores de farmàcia rurals i també territorials que són participants de l’Organització Nacional d’Autoritats Reguladores de Farmàcies (NAPRA).

És possible que els medicaments comercialitzats en drogueries en línia enganyoses no s’emmagatzemen o no s’entreguin correctament. La vostra farmàcia a Internet pot ser legítima si: Requereix una recepta vàlida d’un professional mèdic o d’un https://catalunyafarm.com/comprar-levitra-generic/ altre professional de la salut i el benestar amb llicència per exercir al Canadà. Té llicència d’una autoritat reguladora de farmàcia provincial o territorial al Canadà. Té disponible un farmacòleg amb llicència canadenc per resoldre dubtes. Proporciona una adreça postal situada al Canadà. Dues maneres d’inspeccionar si la vostra farmàcia en línia és legítima: per als llocs web amb una adreça de carrer canadenc, poseu-vos en contacte amb l’autoritat reguladora de farmàcia d’aquesta província o regió per veure si la farmàcia té llicència.

Per obtenir una llista de verificació de les autoritats reguladores de farmàcies canadenques, feu clic a continuació. Si no es proporciona cap adreça canadenca, examineu si la farmàcia en línia forma part del Programa de llocs web verificats de farmàcies, que és un programa nord-americà que ajuda els consumidors a reconèixer les farmàcies en línia segures i de bona reputació. Informeu de problemes sobre un article de salut i benestar comprat en línia a Health and wellness Canada mitjançant el formulari de reclamació de productes sanitaris.

Tot sobre l’associació per a medicaments segurs: treballant junts per protegir…

Si teniu una queixa sobre productes de salut i benestar comprats en línia amb una targeta bancària o dèbit important, podeu informar-ho al Centreat Antifrau canadenc o a faux@centreantifraude. ca. El Centre Antifrau canadenc, gestionat per la Royal Canadian Placed Cops amb l’Oficina de la Competició i la Policia Provincial d’Ontario, acumula informació relacionada amb llocs il·legals per promoure accions d’aplicació de la normativa contra procediments il·legals.

No podeu importar legítimament un medicament amb recepta tret que sigueu un metge, un productor de medicaments, un farmacèutic a l’engròs, un farmacèutic registrat o un ciutadà d’una nació estrangera mentre visiteu el lloc al Canadà. Si us atreu comprar un medicament en línia perquè no té llicència al Canadà, tingueu en compte que hi pot haver una altra alternativa.

Podeu trobar més detalls sobre SAP a l’enllaç web d’adhesió: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. Per reduir els riscos, Health Canada gestiona els articles de salut que s’ofereixen al Canadà per assegurar-se que compleixen els requisits de seguretat, eficiència i alta qualitat. Quan Wellness Canada determina articles no aprovats que poden suposar perills significatius per a la salut i el benestar, Wellness Canada fa l’activitat adequada i educa els canadencs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *